Ексзаступник голови АРМА оскаржив в ОАСК своє звільнення

Ексзаступник голови АРМА оскаржив в ОАСК своє звільнення

Укрінформ
Колишній заступник голови Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) Володимир Павленко звернувся до Окружного адміністративного суду Києва з вимогою скасувати наказ про його звільнення та поновити на посаді.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба суду.

«Окружним адміністративним судом міста Києва зареєстровано позов до Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів. Позивачем зазначений Володимир Павленко», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що серед інших вимог позовної заяви – визнати протиправним наказ т.в.о. голови АРМА від 24 вересня 2021 року «Про звільнення Павленка В.І.» та поновити його на посаді заступника голови АРМА з 28 вересня 2021 року. Позивач також просить стягнути з Агентства на його користь середній заробіток за весь час вимушеного прогулу.

Наразі суд вирішує питання відкриття провадження в адміністративній справі.

Читайте також: Надходження до бюджету від АРМА з початку року зросли на 250%

Як повідомлялося, 29 липня тимчасового виконувача обов’язків голови АРМА, його заступника та начальника управління установи відсторонили від посад та помістили під домашній арешт. Працівники ДБР повідомили посадовцям про підозру у привласненні понад 400 тис. дол.

4 серпня Кабінет Міністрів призначив тимчасовим виконувачем обов'язків голови АРМА Дмитра Жоравовича.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-