Новим очільником Держмитниці може стати ексначальник управління розвідки ДПСУ – Арахамія

Новим очільником Держмитниці може стати ексначальник управління розвідки ДПСУ – Арахамія

Укрінформ
Новим очільником Державної митної служби може стати ексначальник Управління розвідки Адміністрації Державної прикордонної служби В'ячеслав Демченко.

Про це голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія сказав журналістам у кулуарах ВР, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Так. Пан Демченко – головуючий прикордонної розвідки… Наша ідея в тому, щоб був такий митник-прикордонник з гідною заробітною платою, який фактично несе відповідальність за всі питання на кордоні. Є така концепція. Подивимося, як це буде працювати в такому пілотному режимі з паном Демченком", – заявив Арахамія, відповідаючи на запитання щодо можливого призначення Демченка на посаду голови Державної прикордонної служби.

Читайте також: Міністр фінансів готовий підтримати главу Державної митної служби

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада на засіданні в четвер, 4 листопада, призначила Павла Рябікіна на посаду міністра з питань стратегічних галузей промисловості. До цього він з листопада 2020 року очолював Державну митну службу.

Крім того, напередодні, 3 листопада, Президент Володимир Зеленський звільнив В'ячеслава Демченка з посади начальника Управління розвідки Адміністрації Державної прикордонної служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-