ОАСК відкрив провадження за позовом звільненого заступника голови АРМА

ОАСК відкрив провадження за позовом звільненого заступника голови АРМА

Укрінформ
Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом щодо скасування наказу про звільнення з посади заступника голови Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба суду.

“Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом до Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів. Позивач — Володимир Павленко”, — ідеться в повідомленні.

У суді нагадують, що серед вимог позовної заяви – визнати протиправним наказ т.в.о. голови АРМА від 24 вересня 2021 року “Про звільнення Павленка В.І.” та поновити його на посаді заступника голови АРМА з 28 вересня 2021року. Позивач також просить стягнути з Агентства на його користь середній заробіток за весь час вимушеного прогулу.

Зазначається, що суд ухвалив розглядати справу за правилами загального позовного провадження та призначив підготовче засідання на 22 листопада 2021 року.

Читайте також: Ексзаступник голови АРМА оскаржив в ОАСК своє звільнення

Як повідомлялося, 29 липня тимчасового виконувача обов’язків голови АРМА, його заступника та начальника управління установи відсторонили від посад та помістили під домашній арешт. Працівники ДБР повідомили посадовцям про підозру у привласненні понад 400 тис. дол.

4 серпня Кабінет Міністрів призначив тимчасовим виконувачем обов'язків голови АРМА Дмитра Жоравовича.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-