Єрмак запевняє, що в Україні достатньо газу для проходження опалювального сезону

Єрмак запевняє, що в Україні достатньо газу для проходження опалювального сезону

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак запевняє, що в Україні достатньо газу для проходження цьогорічного опалювального сезону. 

Про це він сказав під час засідання Конгресу місцевих і регіональних влад в Одесі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Минулого засідання відбулася дуже важлива подія. Було підписано меморандум, який визначив механізми і алгоритм підготовки цього опалювального сезону. Я хотів би ще раз наголосити, що газу в Україні достатньо для того, щоб пройти цей опалювальний сезон”, - сказав керівник ОП.

Водночас він зауважив, що деякі посадовці діють всупереч підписаному меморандуму. За його словами, це певною мірою провокує підвищення тарифів. Посадовець підкреслив, що влада робить усе для того, аби тарифи не підвищувалися, і наголосив на неможливості спекуляцій з цього питання.

“Якщо ви стикаєтеся з проявами невиконання домовленостей, які ми всі узгодили, інформуйте нас. Конгрес і ми будемо дуже оперативно втручатися і вирішувати це”, - додав Єрмак.

Читайте також: Шмигаль запевняє, що прийняті усі рішення для початку опалювального сезону

Як повідомляв Укрінформ, Рада національної безпеки та оборони 22 жовтня доручила Кабінету Міністрів та місцевій владі невідкладно вжити заходів для виконання попередніх рішень РНБО в енергетичній сфері.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-