Нафта дешевшає на даних про запаси палива у США

Нафта дешевшає на даних про запаси палива у США

Укрінформ
Ціни на нафту продовжують знижуватися на даних про підвищення запасів палива у США минулого тижня. 

Як повідомляє Укрінформ, про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Грудневі ф'ючерси на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures вранці 28 жовтня подешевшали на 1,73%, до 83,11 дол. за барель. У середу, 27 жовтня, їхня ціна впала на 2,1% і склала на закриття 84,58 дол. за барель.

Котирування ф'ючерсів на WTI на грудень на електронних торгах на Нью-Йоркській товарній біржі (NYMEX) до ранку 28 жовтня знизилися на 1,62%, до 81,32 дол. за барель. За підсумками попередньої сесії їх ціна впала на 2,4% і склала 82,66 дол. за барель.

Комерційні запаси нафти у США за минулий тиждень збільшилися на 4,27 млн. барелів, до 430,81 млн. барелів, повідомило міністерство енергетики країни в середу, 27 жовтня. Опитані агенцією S&P Global Platts аналітики прогнозували скорочення на 100 тис. барелів.

Резерви бензину знизилися на 1,99 млн. барелів і склали 215,75 млн. барелів, дистилятів - на 432 тис. барелів, до 124,96 млн. барелів. Тим часом запаси на терміналі в Кушингу, де зберігається нафта, що торгується на NYMEX, впали на 3,9 млн барелів, до 27 млн ​​барелів, що є мінімумом з жовтня 2018 року.

"З нинішніми темпами вилучення Кушинг може до грудня прийти з майже порожніми сховищами", - зазначив провідний нафтовий аналітик компанії Kpler Метт Сміт.

Читайте також: Нафта дешевшає через збільшення запасів у США

Крім того, тиск на ринок чинили новини про те, що Іран може незабаром відновити переговори щодо ядерної програми, повідомляє видання MarketWatch.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-