Moneyveo вп’яте здобула Українську народну премію

Moneyveo вп’яте здобула Українську народну премію

PR
Укрінформ
За підсумками народного голосування 2021 фінансова компанія Moneyveo вп’яте отримала перемогу у національному рейтингу «Українська народна премія». Компанія посіла перше місце у номінації «Сервіс кредитів онлайн» категорії «Бізнес та фінанси».

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі фінтех-компанії.

Зазначається, що  українці вкотре віддали голоси Манівео, підтвердивши свою довіру і високу якість сервісу. Саме завдяки вибору споживачів компанія залишається беззаперечним лідером сфери небанківського онлайн-кредитування України.  

«Вітаю команду Moneyveo з перемогою в «Українській народній премії»! Наш сервіс отримав найвищу оцінку від головного судді конкурсу – українського народу. Дякуємо кожному українцю, який взяв участь у голосуванні! Я радію, що наші продукти і обслуговування в компанії користуються величезною популярністю серед людей. Ми й надалі будемо підтримувати цю довіру, вдосконалювати наші послуги і дарувати клієнтам першокласний сервіс», – прокоментував комерційний директор Moneyveo Максим Параска.

Повідомляється також, що разом з Манівео престижними нагородами у різних номінаціях були відзначені українські організації: Приватбанк, Monobank, ПУМб, Глобус Банк, Hotline.finance, Fondy, Portmone.com, міжнародна платіжна система VISA тощо.

“Надзвичайно приємно бачити компанію Moneyveo вже 5-й рік поспіль серед переможців рейтингу “Українська народна премія”. Це – беззаперечне свідчення народного визнання та довіри українських споживачів, бо саме вони виступають головними журі рейтингу, – прокоментували в оргкомітеті “Української народної премії”. – Кількість учасників голосування постійно зростає. Проте правильний вектор розвитку компанії та її бездоганна репутація дають можливість Moneyveo утримувати лідерські позиції та щороку підтверджувати статус сервісу онлайн-кредитів №1 в Україні”. 

Читайте також: «Зірка якості»: Moneyveo отримала перемогу у національному рейтингу

У компанії наголосили, що Moneyveo неодноразово доводила звання лідера сфери в авторитетних рейтингах та національних преміях, як-от: «Вибір країни», «Бренд року», «Зірка якості», «Найкращий сервіс онлайн-кредитування» (PaySpace Magazine), «Лідер Року 2020», «Лідер небанківського споживчого кредитування онлайн» (рейтинг АУБ) тощо.

Яскравим свідченням народного визнання і популярності компанії серед населення є зростання її бази клієнтів. У жовтні 2021 року постійних користувачів сервісу нараховувалось близько 1,130  млн осіб. За весь час роботи компанія видала 5,9 млн кредитів на суму майже 26 млрд грн.

Українська народна премія – національний проєкт, який має на меті визначити найкращі товари та послуги на вітчизняному ринку. У ролі експертного журі виступили українські споживачі. Саме вони вирішили, хто з представлених компаній заслуговує найвищих оцінок.  

 Фото: Moneyveo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-