«Зірка якості»: Moneyveo отримала перемогу у національному рейтингу

«Зірка якості»: Moneyveo отримала перемогу у національному рейтингу

PR
Укрінформ
Фінтех-компанія Moneyveo перемогла в Національному рейтингу якості товарів та послуг “Зірка якості”, підтвердивши звання «Краще підприємство країни» у сфері небанківського онлайн-кредитування.

Нагорода вручається організаціям України за відмінне обслуговування й перші позиції в бізнесі, повідомили Укрінформу в пресслужбі фінтех-компанії.

«Сьомий раз поспіль Moneyveo здобуває престижну нагороду “Зірка якості”. Для мене та команди це чергове визнання успіху компанії на ринку й найвищої якості її послуг. А ще це ознака того, що обрана нами стратегія – ефективна і витримана часом. Ми впевнено здолали труднощі й виклики у 2020-му і продовжуємо удосконалювати сервіс відповідно до потреб сьогодення. Завдяки мультипродуктовій орієнтації, цифровізації бізнес-процесів та впровадженню командою проривних технологічних рішень популярність Moneyveo зростає й за межами України. Пишаюсь нашими досягненнями, які щорічно високо оцінюються експертною спільнотою у престижних рейтингах», – прокоментувала подію CEO Moneyveo Альона Андронікова.

Зазначається, що про ріст пізнаваності компанії за кордоном свідчить нещодавня публікація інтерв’ю з Альоною Андроніковою в авторитетному американському виданні Cio Views. Увагу ділового журналу привернули особисті висоти і професіоналізм СЕО Манівео та успіхи компанії на ринку. На думку редакції видання, з появою Moneyveo в Україні змінився ландшафт фінтех-індустрії. «Інновації компанії продовжують задавати високі стандарти в наданні фінансових послуг. Одне з головних досягнень Moneyveo – це втілення нової для ринку стратегії мультипродуктовості», – говориться у статті Alyona Andronikova: Reaching New Heights in Fintech Industry with Moneyveo

Читайте також: Компанія Moneyveo приєдналася до Глобального договору ООН

Звертається увага на те, що сьогодні Moneyveo – потужна продуктова fintech-компанія повного циклу. Станом на вересень 2021 року у ній обслуговуються близько 1,130 млн осіб, що свідчить про високу довіру до компанії. 

За весь час роботи сервісу було видано близько 5,9 млн кредитів на суму майже 26 млрд грн. На рахунку компанії десятки нагород і перемог у міжнародних та національних бізнес-рейтингах.

У компанії нагадали, що у 2020 році Moneyveo вийшла на міжнародний ринок, запустивши сервіс онлайн-кредитів у В’єтнамі. Під час карантину команда розробила унікальний кредитний додаток для молодої аудиторії – Veomini. А у липні 2021-го разом із Visa Moneyveo презентувала першу кредитну картку на небанківському ринку – Veocard.

«Згідно з результатами ранжирування Національного рейтингу «Зірка якості» фінансовій компанії Манівео було присвоєно звання «Краще підприємство країни» за незмінно високу якість і значний внесок у розвиток галузі та економіки України. Разом із почесною нагородою установа отримала експертний висновок з правом використання графічного зображення «Зірка якості» для маркування її послуг. У складанні рейтингу експертне журі враховувало офіційні дані державних статистичних органів України, прозору та об’єктивну інформацію, що повністю виключає людський фактор. “Зірка якості” – це неупереджена, комплексна та об'єктивна система в Україні, що визначає лідерів у кожній сфері, які досягли значних переваг у бізнесі”, – зазначив генеральний директор рейтингу Артем Коваль.

“Зірка якості” –  національний рейтинг, який включає в себе незалежну комплексну програму ранжування підприємств України на основі фінансово-економічних показників за звітний період (рік) серед всіх суб'єктів господарювання незалежно від форм власності. Метою рейтингу є визначення справжніх лідерів у сфері виробництва високоякісних вітчизняних товарів й наданні послуг в Україні, а також сприяння суспільному визнанню підприємств. 

До оргкомітету рейтингу увійшли дві незалежні дослідницькі організації: Committee for Economic Development (Комітет Економічного Розвитку) та The Conference Board (Колегія З'їздів). 

Фото з відкритих джерел та Moneyveo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-