Підакцизні активи часто є предметом вчинення злочинів - АРМА

Підакцизні активи часто є предметом вчинення злочинів - АРМА

Укрінформ
Підакцизні активи, які не перебувають у цивільному обороті, часто є предметом або знаряддям вчинення злочинів.

Про це сказав керівник Агентства з розшуку та менеджменту активів Дмитро Жоравович у рамках робочої поїздки до м. Дніпро, повідомляє прес-служба агентства.

Під час робочої зустрічі Жоравовича з представниками органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, правоохоронних органів, суддями та державними реєстраторами Дніпропетровської області порушувалося одне з важливих питань − врегулювання проблеми управління підакцизними активами та майном, яке не перебуває у цивільному обороті.

«Адже вкрай часто саме такі активи є предметом або знаряддям вчинення злочинів, проте після арешту такого майна практично відсутні ефективні механізми збереження їх вартості», − зазначив Жоравович.

Очільник АРМА наголосив на необхідності посилення взаємодії між АРМА та правоохоронними органами, від якої значною мірою залежить успіх заходів з управління арештованими активами.

Повідомляється також, що у ході зустрічі обговорили поточні проблеми у взаємодії та план їх спільного ефективного вирішення.

Читайте також: АРМА від початку року розшукало активів на понад 8,5 мільярда

Як повідомляв Укрінформ, Подільська окружна прокуратура Києва на підставі ухвали суду передала в управління АРМА понад 8 млн грн, вилучених у бенефіціара компанії-генпідрядника Подільського мостового переходу через Дніпро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-