Ціни на нафту залишаються високими: Brent торгується близько $84,5 за барель

Ціни на нафту залишаються високими: Brent торгується близько $84,5 за барель

Укрінформ
Ціни на нафту знову перейшли до зростання у вівторок, 19 жовтня, завершивши торги в понеділок різноспрямовано - Brent вчора подешевшала вперше за три сесії, тоді як WTI завершила торги в плюсі, хоча і скоротила приріст до кінця дня.

Як передає Укрінформ, про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Вартість грудневих ф'ючерсів на Brent на лондонській біржі ICE Futures становить $84,5 за барель, що на $0,17 (0,2%) вище за ціну на закриття попередньої сесії.

Ціна ф'ючерсів на WTI на листопад на електронних торгах нью-йоркської товарної біржі NYMEX підвищилася на $0,27 (0,33%) - до $82,71 за барель. Попередні торги за еталонами завершилися на рівні $84,33 і $82,44 відповідно.

"Волатильність нафтового ринку, ймовірно, збільшиться, оскільки ціни зараз на багаторічних максимумах. У той же час, поточний баланс попиту і пропозиції говорить на користь подальшого підйому цін на нафту", - зазначає головний аналітик The Price Futures Group Філ Флінн.

Країни ОПЕК + нарощують видобуток повільніше, ніж очікувалося, в той час як попит на нафту та нафтопродукти зростатиме, оскільки Штати готуються зняти туристичні обмеження, і споживання авіаційного палива збільшуватиметься, каже Флінн.

Читайте також: На нафтовому ринку - ралі: ціни ростуть у зв'язку з нестачею вугілля й газу

Як повідомляє Bloomberg із посиланням на джерела в ОПЕК +, видобуток нафти країнами організації у вересні була на 15% менше, ніж планувалося, оскільки деякі з її учасниць, серед них, Нігерія, Ангола та Азербайджан, не змогли наростити видобуток у достатньому обсязі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-