Підготовка меморандуму з МВФ закінчиться сьогодні-завтра – Шмигаль

Підготовка меморандуму з МВФ закінчиться сьогодні-завтра – Шмигаль

Укрінформ
Роботи з підготовки меморандуму з Міжнародним валютним фондом щодо продовження програми stand by мають завершитися 7-8 жовтня.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив під час Київського міжнародного економічного форуму.

"Буквально сьогодні-завтра ми завершуємо роботу з МВФ з підготовки меморандуму щодо продовження нашої програми", - сказав Шмигаль.

Про деталі документа він не повідомив. Прем'єр-міністр також відмовився коментувати отримання траншу від МВФ до грудня, пославшись на те, що переговори ще тривають.

Читайте також: Україна виконує вимоги МВФ – Шмигаль

Як повідомлялося, МВФ 9 червня 2020 року затвердив нову 18-місячну програму stand by для України на суму близько 5 млрд дол. із негайним виділенням 2,1 млрд дол. першого траншу. Віртуальна місія щодо першого перегляду програми stand by закінчилася у середині лютого без рекомендації про виділення другого траншу.

Міністр фінансів Сергій Марченко припустив, що 18-місячна програма stand by із Міжнародним валютним фондом може бути подовжена на пів року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-