На Expo-2020 сьогодні Національний день України

На Expo-2020 сьогодні Національний день України

Укрінформ
На виставці Expo-2020 у Дубаї сьогодні відбудеться Національний день України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства економіки.

"Сьогодні, 4 жовтня, відбудеться Ukraine National Day на Expo 2020 Dubai за участю представників офіційної та ділової делегації України та ОАЕ", - йдеться у повідомленні.

При цьому Україна проводить святкування на Expo 2020 Dubai однією з перших.

"Національний день є особливо важливою подією протягом Всесвітньої виставки "Експо-2020", коли кожна з країн-учасниць демонструє свої здобутки, культурний бекграунд та потенціал до розвитку та співпраці", - пояснили в міністерстві.

Після протокольної частин відбуватиметься екскурсія павільйоном України для офіційної делегації ОАЕ та України. З 17:00 до 18:00 проходитиме інноваційний виступ Національного академічного оркестру народних інструментів України (НАОНІ) за участю робота-диригента.

На вечір заплановане проєкційне шоу на куполі 360 в Al Wasl Plaza на честь святкування Національного дня України: українські мотиви в сучасній інтерпретації.

Читайте також: Україна відкрила свій павільйон на виставці «Експо-2020» в Дубаї

Як повідомлялося, виставка Expo-2020, яку було відкладено на рік через пандемію COVID-19, розпочалася 1 жовтня 2021 року і триватиме по 31 березня 2022 року в м. Дубай. Очікується 28 млн відвідувачів, 190 країн-учасниць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-