Стало відомо, коли почне діяти Угода про спільний авіаційний простір з ЄС

Стало відомо, коли почне діяти Угода про спільний авіаційний простір з ЄС

Укрінформ
Угода про спільний авіаційний простір між Україною та Європейським Союзом буде підписана, наразі визначається рівень підписання зі сторони ЄС.

Документ почне діяти одразу після укладення, заявив заступник керівника Офісу Президента Ігор Жовква у межах дискусії "Умови успіху саміту Україна-ЄС. Чого очікувати від головної єврозустрічі року?", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Спільний авіаційний простір. Угода, безумовно, буде підписана, ми зараз визначаємо рівень підписання від сторони ЄС, від словенського головування. Вона буде підписана у присутності Президента України і керівництва Європейського Союзу", - зазначив Жовква.

Водночас він підкреслив, що Угода про спільний авіаційний простір почне застосовуватися одразу після її укладення ще до завершення всіх відповідних ратифікаційних процедур.

Читайте також: Україна може підписати «авіаційний безвіз» з ЄС вже восени

Як повідомлялося, раніше Прем’єр-міністр Денис Шмигаль висловив сподівання, що Угода між Україною та Європейським Союзом про спільний авіаційний простір буде підписана на 23-му Саміті Україна – ЄС, який відбудеться 12 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-