Нафтогаз укладе угоду про порядок відшкодування втрат від анбандлінгу - Кабмін

Нафтогаз укладе угоду про порядок відшкодування втрат від анбандлінгу - Кабмін

Укрінформ
Кабінет Міністрів погодився з пропозицією НАК "Нафтогаз України" про укладення угоди щодо визначення порядку виплати відшкодування ТОВ “Оператор газотранспортної системи України” (ОГТСУ) коригування необхідного доходу у зв’язку із розділенням діяльності з постачання та транспортування газу.

Як передає Укрінформ, відповідна постанова №1011 від 27 вересня оприлюднена на Урядовому порталі.

Згідно з документом, має бути відшкодований дохід Нафтогазу за період 2020-2034 років.

Крім того, уряд погодив укладання додаткових угод до договору купівлі-продажу частки у статутному капіталі ОГТСУ. Нафтогаз має подати ці угоди на розгляд загальних зборів компанії до 28 вересня.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів схвалив основні напрямки діяльності НАК "Нафтогаз України" на 2021 рік додатково до раніше затверджених на довгострокову перспективу.

Уряд на позачерговому засіданні 27 вересня змінив склад правління НАК «Нафтогаз України». На цьому ж засіданні Кабмін звільнив трьох представників держави у наглядовій раді НАК «Нафтогаз України» і взяв на себе повноваження наглядової ради.

Читайте також: Кабмін змінив правління Нафтогазу

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль 7 вересня доручив першому віцепрем’єр-міністру - міністру економіки Олексію Любченку у тижневий термін забезпечити оголошення конкурсу на відбір чотирьох незалежних членів наглядової ради НАК «Нафтогаз України»..

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-