Нафта дешевшає на відновленні постачання у США після двох ураганів

Нафта дешевшає на відновленні постачання у США після двох ураганів

Укрінформ
Ціни на нафту знижуються в п'ятницю, 17 вересня, через відновлення постачання сировини в американській частині Мексиканської затоки після двох ураганів.

Як передає Укрінформ, про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com. 

Вартість листопадових ф'ючерсів на Brent на лондонській біржі ICE Futures становить $75,52 за барель, що на $0,15 (0,2%) нижче за ціну станом на закриття попередньої сесії.

Ціна ф'ючерсів на WTI станом на жовтень на електронних торгах нью-йоркської товарної біржі NYMEX знизилася на $0,12 (0,17%) - до $72,49 за барель. Попередні торги за стандартами завершилися на рівні $75,67 і $72,81 відповідно.

Ціни на нафту ненабагато знизилися, оскільки шельфовий видобуток у США продовжує повільно відновлюватися, а повернення до нормального стану на більшій частині Азії наразі неможливо через те, що деякі країни все ще намагаються стримувати поширення дельта-штаму», - наголосив Едвард Мойя, старший аналітик ринку в OANDA.

Читайте також: Нафта дорожчає на тлі даних про падіння комерційних запасів

Обидва контракти можуть закінчити тиждень зі зростанням майже на 4% упродовж тижня, тому що обсяг виробництва в американській частині Мексиканської затоки відновлюється повільніше, ніж очікувалося.

Станом на четвер близько 28% нафти в американській частині Мексиканської затоки залишалися недоступними для видобутку.

Попередні дані Управління енергетичної інформації (EIA) продемонстрували, що експорт сирої нафти з США у вересні знизився до 2,34-2,62 млн бар./добу з 3 млн б/д наприкінці серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-