Конкурсна комісія визначить 3 кандидатів на посаду директора БЕБ - депутатка

Конкурсна комісія визначить 3 кандидатів на посаду директора БЕБ - депутатка

Укрінформ
Конкурсна комісія у п’ятницю, 13 серпня, визначить 3 кандидатів на зайняття посади директора Бюро економічної безпеки (БЕБ).

Про це у Телеграмі повідомила член Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Вікторія Кінзбурська (парламентська фракція “Слуга народу”, передає Укрінформ.

“У п’ятницю 13-го будуть обрані три кандидати на посаду директора Бюро економічної безпеки... Вони будуть представлені на затвердження Прем'єр-міністру”, - написала вона.

Народний депутат зазначила, що наразі конкурсна комісія допустила 12 кандидатів до виконання ситуативних завдань і співбесіди після спецперевірки, передбачених законами “Про запобігання корупції” та “Про очищення влади”.

Так, відповіді на ситуаційні завдання кандидати подають до 11 серпня, а співбесіди відбуватимуться 13 серпня з 12.00 до 18.30.

Як повідомлялося, Верховна Рада 28 січня 2021 року ухвалила Закон “Про Бюро економічної безпеки України”.

12 травня Кабінет Міністрів утворив Бюро економічної безпеки, на яке покладаються завдання із протидії правопорушенням, що посягають на функціонування економіки держави.

Читайте також: Суд просять заборонити проведення конкурсу на посаду директора Бюро економічної безпеки

16 червня Комісія з проведення конкурсу на зайняття посади Директора Бюро економічної безпеки України оголосила конкурсний відбір кандидатур на зайняття посади директора БЕБ.

На участь у конкурсі на посаду директора бюро надійшло 57 пакетів документів. До участі в конкурсі були допущені 48 кандидатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-