Шмигаль розповів про плани стосовно черкаського аеропорту

Шмигаль розповів про плани стосовно черкаського аеропорту

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль очікує, що з черкаського аеропорту літатимуть не тільки чартерні, а й регулярні пасажирські рейси.

Про це Прем’єр-міністр заявив під час ознайомлення з перебігом ремонтних робіт в аеропорті Черкас в ході робочої поїздки, передає кореспондент Укрінформу.

«У будівництво були вкладені великі гроші. Ми оцінили ремонт злітно-посадкової смуги, ремонт самого аеропорту, проєкт завершення робіт. Очікуємо, що з Черкас літатимуть не тільки транзитні чи чартерні рейси, а й здійснюватимуться регулярні пасажирські перевезення», - сказав Шмигаль.

Глава уряду також додав, що в Кабміну є масштабний проєкт розвантаження автомобільних доріг. Зокрема, йдеться про розвиток залізничних, річкових і повітряних перевезень.

Особливу увагу уряд звертатиме на збереження щойно збудованих доріг.

«Кожна друга вантажна фура в Україні їде перевантаженою. Вони можуть зруйнувати щойно збудовані автомобільні дороги. Тому особливу увагу приділяємо будівництву мобільних вагових комплексів з відеофіксацією порушень. До порушників відразу застосовуватимуться великі штрафи», – заявив глава уряду.

Читайте також: Аеропорт «Бориспіль» увійшов до топ-15 найбільших летовищ Європи за кількістю пасажирів

Окрім аеропорту, Прем’єр-міністр оглянув початок робіт із електрифікації залізничної ділянки, ремонт ділянки дороги Золотоноша - Умань та побував у найбільшому на Черкащині центрі вакцинації.

Фото: Юрій Стригун

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-