Українська асоціація бізнесу і торгівлі та МЗС України підписали меморандум про співпрацю

Українська асоціація бізнесу і торгівлі та МЗС України підписали меморандум про співпрацю

PR
Укрінформ
Українська асоціація бізнесу і торгівлі та МЗС України підписали меморандум про співпрацю з метою просування українського експорту на міжнародних ринках.

Про це повідомляє пресслужба UBTA, передає Укрінформ.

«Українська асоціація бізнесу і торгівлі (UBTA) схвалює та підтримує ініціативу Дмитра Кулеби, Міністра закордонних справ України посилити напрям економічної дипломатії та сприяння українським експортерам на європейському та інших перспективних міжнародних ринках. Саме з цією метою сьогодні відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Оленою Кудляк, виконавчим директором UBTA та Дмитром Сеніком, заступником Міністра закордонних справ України», - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що пріоритетами співпраці визначено: заохочення та підтримку бізнес-місій, участь українських компаній в міжнародних виставках, проведення інших подій та ініціатив, які роблять українські товари та послуги впізнаваними, привабливими і конкурентними. 

Бізнес-асоціація та Міністерство закордонних справ України вже мають позитивний досвід партнерства і підписання меморандуму лише підсилить системну роботу для досягнення вищезазначених цілей. UBTA також долучилася до платформи Ради експортерів та інвесторів при Міністерстві, додали у пресслужбі асоціації.

Читайте також: Вимоги Європейського зеленого курсу стануть ключовими для експортерів агропродукції – експерт

Заступник Міністра закордонних справ України Дмитро Сенік висловив сподівання, що співпраця з UBTA може стати хорошим кейсом практичної взаємодії зовнішньополітичного відомства та українського бізнесу на міжнародному ринку.

«Партнерство українських експортерів та українських дипломатів є тим дороговказом, на який розраховують і на який повинні орієнтуватися українські компанії у нерідко складних умовах конкурентної боротьби за ринки», - своєю чергою зазначила виконавчий директор UBTA Олена Кудляк.

Рада експортерів та інвесторів при МЗС України (РЕІ) – майданчик, на якому МЗС акумулює інформацію про інвестиційні та торговельні можливості з усього світу, а також сприяє налагодженню ділових контактів між українськими експортерами та імпортерами за кордоном. 

Фото: UBTA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-