В Україні налагодять виробництво шовку з узбекськими підприємцями

В Україні налагодять виробництво шовку з узбекськими підприємцями

Укрінформ
Україна спільно з Узбекистаном серед перспективних галузей для співробітництва визначили авіаційну галузь, створення тваринницьких комплексів та виробництво шовку на території України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Мінекономіки за підсумками зустрічі заступниці міністра економіки України Ірини Новікової із засновником консалтингової компанії «Welfare Investment Alliance», Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Узбекистан в Україні (2012-2019) Алішером Абдуалієвим.

«Сьогодні Україна зацікавлена у залученні інвестицій та тому активно впроваджує нові законодавчі ініціативи. Ми бачимо великий попит з боку інвесторів до індустріальних парків та нового механізму підтримки інвесторів залучення інвестицій, так званий закон про «інвестиційних-нянь» – зазначила Новікова.

Читайте також: Україна та ОАЕ заявили про готовність розвивати відносини у різних сферах - Мінекономіки

Так, серед перспективних галузей для співробітництва обох країн є авіаційна галузь, а також реалізація проєктів зі створення тваринницьких комплексів та виробництва шовку на території України.

Заступниця міністра економіки висловила сподівання на подальше зміцнення відносин між двома країнами та підкреслила, що створення комфортних умов для ведення бізнесу і реалізації нових інвестиційних проєктів є вкрай важливим кроком для активізації інвестиційного співробітництва між Україною та Узбекистаном.

Під час зустрічі учасники обговорили питання перспективи та можливості створення спрощеного доступу до ринків країн, сприятливого середовища для реалізації спільних проєктів та залучення інвестицій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-