Нафтогаз призупинив дію тарифу «Місячний» через відсутність заявок

Нафтогаз призупинив дію тарифу «Місячний» через відсутність заявок

Укрінформ
Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" призупинила дію тарифу "Місячний" через відсутність заявок; всі комерційні споживачі в липні отримуватимуть газ по 7,96 грн за кубометр.

Як передає Укрінформ, по це повідомляє сайт компанії

"ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" з 1 липня призупинило дію тарифного плану «Місячний» з огляду на те, що компанія не отримує заявки на зміну тарифного плану і станом на сьогодні не бачить потенційної вигоди в переході клієнтів на обслуговування за умовами "Місячного", - йдеться у повідомленні.

У липні ГК "Нафтогаз України" пропонує своїм комерційним клієнтам єдину ціну – 7,96 грн за кубометр (з ПДВ, без вартості розподілу/доставки) у рамках річного тарифного плану "Фіксований".

Читайте також: У Нафтогазі спростували зростання ціни: побутові клієнти отримують газ по 7,96 гривні

При цьому, в клієнтів компанії, які підключили тарифний план "Річний" у 2020 році, ціна та умови залишаються незмінними до завершення укладеного договору. Паралельно газопостачальник продовжує роботу над сезонною пропозицією для побутових клієнтів.

Ціна на природний газ для клієнтів постачальника «останньої надії» (ПОН) у липні становить 11,05 грн за кубометр (з ПДВ, без вартості розподілу/доставки). Станом на початок липня 2021 року ГК «Нафтогаз України» як ПОН обслуговує понад 600 тис. домогосподарств у Донецькій, Херсонській, Полтавській, Житомирській, Запорізькій та Тернопільській областях.

Читайте також: Вітренко пояснив, як можна укласти договір на поставку газу з Нафтогазом

Як повідомлялося, ГК «Нафтогаз України» із 1 травня автоматично перевела клієнтів на річний тарифний план «Фіксований». За цим планом, ціна на газ для споживачів із 1 травня 2021 року і до 30 квітня 2022 року становить 7,96 грн за кубометр із ПДВ, без вартості розподілу/доставки. Річні тарифні плани вважаються ринковим способом убезпечити населення від сезонних цінових коливань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-