Вітренко пояснив, як можна укласти договір на поставку газу з Нафтогазом

Вітренко пояснив, як можна укласти договір на поставку газу з Нафтогазом

Укрінформ
Побутові споживачі природного газу через додаток «Дія» можуть приєднатись до тарифних пакетів ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України». 

Як передає Укрінформ, про це повідомили у пресслужбі Нафтогазу.

Відзначається, що таким чином НАК розпочинає реалізацію системи заходів, спрямованих на діджиталізацію взаємодії у трикутнику «Споживач – Держава – Постачальник».

«Має бути інтеграція даних щодо споживання газу, виставлення та оплати рахунків, платоспроможності споживача та надання субсидій. Лише після повної діджиталізації ринку газу можливо створити в державі ефективну таргетовану систему соціальної допомоги та впроваджувати масштабні проекти з енергоощадності», - розповів голова правління НАК «Нафтогаз України» Юрій Вітренко.

За його словами, побутовим споживачам, щоб приєднання до ГК «Нафтогаз України», варто зайти на сайт газопостачальної компанії та обрати варіант приєднання через «Дію». В результаті подача заявки відбудеться всього у кілька кліків, а її обробка триватиме до 15 хвилин замість кількох днів.

Читайте також: У липні побутові споживачі Нафтогазу продовжать платити по 7,96 гривні за куб палива

Як повідомляв Укрінформ, за останні 10 місяців клієнтська база ГК «Нафтогаз України» збільшилася в чотири рази та перевищила1 млн побутових споживачів. Згідно з корпоративною стратегією групи Нафтогаз, планується і надалі активне нарощування присутності на роздрібному ринку газу. До кінця 2025 року компанія має на меті збільшити кількість клієнтів до 2,8 млн домогосподарств.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-