У липні побутові споживачі Нафтогазу продовжать платити по 7,96 гривні за куб палива

У липні побутові споживачі Нафтогазу продовжать платити по 7,96 гривні за куб палива

Укрінформ
ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» продовжує постачати газ населенню за річним тарифним планом «Фіксований» по 7,96 грн за кубометр із ПДВ, без вартості розподілу (доставки).

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба компанії у Фейсбуці.

У компанії нагадали, що для комерційних побутових клієнтів, які подали заявку та приєдналися до газопостачання від ГК «Нафтогаз України», ціна зафіксована на рік - із 1 травня 2021 року до 30 квітня 2022 року.

Також ГК «Нафтогаз України» розрахувала ціну тарифного плану «Місячний» у липні, враховуючи поточну ситуацію на ринку. Ціна становить 13,13 грн за кубометр.

"Місячна цінова пропозиція відображає загальну тенденцію зростання цін на газ як на українському, так і на глобальному ринках, тобто є індикативною", - пояснили в компанії.

Читайте також: Сума боргів на ринку газу перевищує ₴120 мільярдів – Нафтогаз

Як повідомлялось, підключення до тарифного плану «Місячний» від ГК «Нафтогаз України» відбувається лише за бажанням клієнта.

Станом на кінець травня 2021 року ГК «Нафтогаз України» обслуговувала вже 13% ринку – 1,5 млн домогосподарств, включно з клієнтами постачальника "останньої надії".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-