Нафта торгується різноспрямовано після різкого спаду напередодні

Нафта торгується різноспрямовано після різкого спаду напередодні

Укрінформ
Ціни на нафту змінюються слабо і різноспрямовано в середу, 7 липня, після різкого зниження напередодні після того, як країни ОПЕК+ скасували міністерську зустріч і не узгодили плани щодо збільшення видобутку для задоволення зростаючого попиту.

Як передає Укрінформ, про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com. 

Вартість вересневих ф'ючерсів на Brent на лондонській біржі ICE Futures становить $74,51 за барель, що на $0,02 (0,03%) нижче ціни на час закриття попередньої сесії.

Ціна ф'ючерсів на WTI на серпень на електронних торгах нью-йоркської товарної біржі NYMEX зросла на $0,05 (0,07%) - до $73,42 за барель. Під час попередніх торгів світові еталони подешевшали більше ніж на 3% і 2% відповідно.

Міністри ОПЕК+ в понеділок скасували переговори про видобуток нафти, вже відкладені після розбіжностей минулого тижня, коли Об'єднані Арабські Емірати не підтримали запропоноване восьмимісячне продовження обмежень на видобуток. В результаті країни не змогли погодити угоду про збільшення виробництва.

Читайте також: Зустріч ОПЕК+ скасували

«Існує ймовірність конфлікту всередині ОПЕК+, який може призвести до нерегульованого видобутку. Але наразі ринок швидко звужується, особливо в США, де нафта стає надто дорогою для споживачів і промисловості», - йдеться у записці аналітика з нафтових ринків Rystad Energy Луїзи Діксон.

Минулої п'ятниці ОПЕК проголосувала за збільшення видобутку приблизно на 2 млн бар./добу. (б/д) в період з серпня по грудень і продовження скорочень видобутку, що залишилися, до кінця наступного року. Однак спротив ОАЕ зірвав цю угоду.

Зрив переговорів з самого початку призвів до зростання цін на нафту, які в США досягли максимуму з 2014 р.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-