В Україні затвердили Стратегію розвитку оборонно-промислового комплексу

В Україні затвердили Стратегію розвитку оборонно-промислового комплексу

Укрінформ
Рада національної безпеки та оборони на засіданні розглянула та затвердила Стратегії розвитку оборонно-промислового комплексу України.

Про це секретар РНБО Олексій Данілов розповів на брифінгу після засідання, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Першим питанням було розглянуто доповідь віцепрем'єр-міністра - (міністра) з питань стратегічних галузей промисловості України Олега Уруського та затверджено Стратегію розвитку оборонно-промислового комплексу України", - сказав Данілов.

За його словами, цей документ закладає такі важливі напрямки, як удосконалення системи стандартизації, уніфікації та управління продукції відповідно до стандартів НАТО.

Читайте також: Україна має вкладатися у створення нової техніки для оборони – експерт

"Стратегія передбачає створення агентства оборонних технологій і впровадження інноваційних проєктів, а також розвиток технологій відповідно до кращих практик, які сьогодні існують в світі", - зазначив секретар РНБО.

Як повідомлялося, на засіданні 4 червня РНБО ухвалила звіт про результати проведення огляду загальнодержавної системи боротьби з тероризмом, а також прийняла рішення про розширення мережі ситуаційних центрів, які функціонують у секторі безпеки і оборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-