МАУ призупиняє старт рейсів між Україною та Польщею

МАУ призупиняє старт рейсів між Україною та Польщею

Укрінформ
Українська авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» не відновлюватиме з 18 червня польоти до Польщі, як планувала раніше.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба авіакомпанії.

Зазначається, що причиною такого рішення стала ситуація, що виникла у зв’язку з необхідністю обльоту території Білорусі і наступним перерозподілом пасажиропотоків, який спостерігає авіакомпанія на даному напрямку.

"МАУ уважно аналізуватиме ринок як прямих (point to point) пасажирів, які прямують з/до Польщі, так і трансферних пасажирів, які прямують із пересадкою в Польщі або Україні. У разі відновлення попиту, необхідного для мережі МАУ, рейси будуть відновлені", - додають в компанії.

Для пасажирів із квитками на фактично скасовані рейси можливі наступні дії: зміна дати подорожі на рейси МАУ без оплати штрафу відповідно до тарифу в оригінальному класі протягом періоду дії квитка, за умови зняття обмежень аеропортом; обмін квитка на промокод із додатковим 25% бонусом на вебсайті МАУ; повернення коштів.

Читайте також: Ryanair поновив рейси з Одеси до Вроцлава та Катовіце

Як повідомляв Укрінформ, раніше Кабмін ухвалив рішення про те, що Україна припиняє авіасполучення з Білоруссю з 26 травня. Воно було ухвалене після того, як 23 травня білоруська влада примусово, за допомогою винищувачів, посадила в Мінську літак компанії Ryanair, що прямував з Афін до Вільнюса.

На борту цього літака перебував засновник каналу Nexta Роман Протасевич, якого білоруські силовики після приземлення літака затримали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-