В Україні інтернет-гіганти сплачуватимуть податки до бюджету - закон

В Україні інтернет-гіганти сплачуватимуть податки до бюджету - закон

Укрінформ
Верховна Рада ухвалила закон, що зобов'язує інтернет-гігантів, які працюють в Україні, сплачувати податки до українського держбюджету.

Як передає кореспондент Укрінформу, закон "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо скасування оподаткування доходів, отриманих нерезидентами у вигляді виплати за виробництво та/або розповсюдження реклами та удосконалення порядку оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання нерезидентами електронних послуг фізичним особам" у другому читанні підтримали 283 народних депутати.

Законом пропонується доповнити Податковий кодекс нормами щодо скасування оподаткування доходів, отриманих нерезидентами у вигляді виплати за виробництво та/або розповсюдження реклами та нормами щодо удосконалення порядку оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання нерезидентами електронних послуг фізичним особам.

Читайте також: Рада відтермінувала мито і ПДВ на ввезення літаків іноземного виробництва

Ухвалення закону забезпечить справедливі умови оподаткування для національних та міжнародних компаній-нерезидентів, які надають електронні послуги на території України. Введення правил сприятиме додатковим надходженням від сплаченого податку до бюджету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-