ДФС за три місяці вилучила з незаконного обігу тютюнових виробів на 227 мільйонів

ДФС за три місяці вилучила з незаконного обігу тютюнових виробів на 227 мільйонів

Інфографіка
Укрінформ
Протягом січня-березня 2021 року співробітники Державної фіскальної служби вилучили з незаконного обігу тютюнових виробів на суму 226,6 млн грн, фізичний обсяг вилученої продукції становить 36,4 тис. т.

По це йдеться у повідомленні пресслужби ДФС, передає Укрінформ. 

У рамках адміністративних проваджень було вилучено 3,3 тис. т продукції на суму 21,6 млн грн, в рамках кримінальних проваджень — 33,1 тис. т на суму 205 млн грн.

«Перебуваючи в постійній взаємодії з легальним бізнесом і правоохоронцями, ДФС оперативно реагує на факти виготовлення та поставок на ринок контрафактних тютюнових виробів. Протягом січня-березня 2021 року нам вдалося завдати потужного удару по інфраструктурі тіньового ринку тютюнових виробів», — зазначив голова ДФС Вадим Мельник.

Він додав, що таку динаміку необхідно зберегти в подальшому, щоб повністю ліквідувати таке явище, як незаконний обіг підакцизної продукції. ДФС продовжує досудові розслідування за фактами обігу незаконної тютюнової продукції та передачу матеріалів до судових інстанції.

Читайте також: На Кіровоградщині ДФС вилучила контрафактного пального на ₴34 мільйони

Як повідомлялося, 19 березня під час форуму «Україна 30» голова ДФС Мельник оголосив про створення Офісу ефективної взаємодії з бізнесом у складі фіскальної служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-