У ДФС створюють Офіс ефективної взаємодії з бізнесом

У ДФС створюють Офіс ефективної взаємодії з бізнесом

Укрінформ
У Державній фіскальній службі (ДФС) створять Офіс ефективної взаємодії з бізнесом для сприяння швидкій та змістовний комунікації між службою, представниками бізнесу та професійних спільнот.

Про це повідомив голова ДФС Вадим Мельник на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ. 

"Діалог між державою та бізнесом я вважаю важливою складовою економічної безпеки. Тому прийняв рішення про створення в структурі Державної фіскальної служби України Офісу ефективної взаємодії з бізнесом, який сприятиме швидкій та змістовний комунікації між службою, представниками бізнесу та професійних спільнот", – написав Мельник, зазначивши, що презентував новий підрозділ сьогодні в рамках всеукраїнського форуму "Україна 30. Держава і бізнес".

Читайте також: Бюро економічної безпеки зможе запрацювати не раніше, ніж через пів року – голова ДФС

Серед ключових завдань нового Офісу – поглиблення співпраці ДФС та легального бізнесу у боротьбі з тіньовою економікою, систематизація запитів від суб'єктів господарювання та бізнес-спільнот, налагодження швидкого та якісного обміну інформацією, підвищення прозорості діяльності служби.

"Створення цього підрозділу дозволить нам не лише глибше розуміти потреби бізнесу, а й більш чітко структурувати масиви даних та розробити карти взаємодії з кожною галуззю та індустрією", – зауважив голова ДФС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-