На Кіровоградщині ДФС вилучила контрафактного пального на ₴34 мільйони

На Кіровоградщині ДФС вилучила контрафактного пального на ₴34 мільйони

Фото
Укрінформ
Головне управління Державної фіскальної служби в Кіровоградській області під час операції “Акциз 2021” вилучили 1100 тонн незаконного пального на суму майже 34 мільйони гривень.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє сайт Державної фіскальної служби.

Як зазначається в повідомленні, податкова міліції встановила та припинила незаконну діяльність суб’єкта господарювання, який, маючи необхідні виробничі потужності, здійснював незаконне виготовлення підакцизної продукції без відповідної ліцензії. Реалізація автомобільного пального здійснювалася через АЗС, що належить підконтрольному суб’єкту господарювання, як таке, що відповідає вимогам ДСТУ за цінами, значно нижчими ніж середньоринкові.

Співробітники ГУ ДФС у Кіровоградській області спільно зі співробітниками поліції та СБУ провели ряд обшуків на території нафтобази та підконтрольної АЗС.

Читайте також: Контрафактні запчастини у вагонах: СБУ викрила схему, продукцію арештували

Під час санкціонованих судом обшуків виявлено та вилучено понад 857 000 літрів дизельного пального, 349 000 літрів бензину різних марок та понад 138 000 літрів розчинників. Загальна орієнтовна сума незаконно виготовлених підакцизних товарів та сировини, вилучених під час обшуків, складає майже 34 млн гривень.

На даний час триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-