Укроборонпром готовий узяти в управління активи «Мотор Січі» - Гусєв

Укроборонпром готовий узяти в управління активи «Мотор Січі» - Гусєв

Укрінформ
Укроборонпром готовий узяти в управління активи АТ "Мотор Січ", щоб зберегти його потенціал, і вже надіслав відповідного листа до АРМА.

Про це повідомляє сайт Укроборонпрому, передає Укрінформ.

"Збереження української "Мотор Січі" я вважаю питанням національної безпеки. Укроборонпром уже направив листа АРМА щодо готовності виступити суб’єктом управління активами АТ "Мотор Січ" з метою збереження його потенціалу", - поінформував генеральний директор Укроборонпрому Юрій Гусєв.

За його словами, для державного оборонного концерну важливо, щоб "Мотор Січ" продовжувала свою роботу: зі збереженням робочих місць, з виконанням зобов‘язань у рамках виробничих замовлень. "І наша команда готова підтримати підприємство", - наголосив керівник Укроборонпрому.

Читайте також: «Мотор Січ» обов'язково повернуть державі – секретар РНБО

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією СБУ, Шевченківський районний суд Києва ухвалив рішення про накладення арешту на цілісний майновий комплекс та 100% акцій АТ "Мотор Січ".

За результатами судового розгляду майно передано в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА), з обов’язковим визначенням управлінської компанії, що має державну форму власності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-