«ТЕДІС Україна» заявляє, що повністю виплатив штраф АМКУ

«ТЕДІС Україна» заявляє, що повністю виплатив штраф АМКУ

Укрінформ
Дистрибутор тютюнових виробів ТОВ «ТЕДІС Україна» заявляє, що у минулому році повністю виплатив штраф у розмірі 431 млн грн, який був накладений Антимонопольним комітетом України (АМКУ) та виконав всі інші вимогу Комітету. 

Як передає Укрінформ, відповідну заяву оприлюднено на сайті компанії.

"Відносно рішення Антимонопольного комітету України від 17 березня 2021 року компанія «ТЕДІС Україна» офіційно повідомляє, що у минулому році повністю сплатила штраф у розмірі 431 млн грн, який був накладений АМКУ. Крім цього, компанія «ТЕДІС Україна» повністю виконала інші зобов'язання, які були накладені АМКУ своїм рішенням №551-р", - йдеться у заяві.

Читайте також: Антимонопольний комітет розслідує зменшення запасів вугілля на ТЕС

В компанії підкреслюють, що вважають безпідставними будь-які фінансові претензії та звинувачення компанії у невиконанні інших зобов'язань з боку АМКУ. ТОВ «ТЕДІС Україна» буде оскаржувати рішення комітету від 17 березня 2021 року про штраф у судовому порядку.

Як повідомляв Укрінформ, АМКУ 17 березня повідомив, що оштрафував ТОВ «ТЕДІС Україна» на 274 млн грн за виконання рішення комітету не в повному обсязі.

У 2016 році Комітет наклав на ТОВ «ТЕДІС Україна» штраф у розмірі 431 млн грн за порушення законодавства про економічну конкуренцію на ринку дистрибуції тютюнових виробів.

А 10 жовтня 2019 року АМКУ оштрафував на загальну суму 6,5 млрд грн дистрибутора тютюнових виробів ТОВ «ТЕДІС Україна» та його партнерів, тютюнові компанії, за створення штучних бар'єрів на ринку дистрибуції сигарет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-