Справа «ПриватБанку»: Апеляційний суд залишив запобіжний захід Яценку без змін

Справа «ПриватБанку»: Апеляційний суд залишив запобіжний захід Яценку без змін

Укрінформ
Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила без змін запобіжний захід експершому заступнику голови правління ПАТ КБ «ПриватБанк».

Як передає Укрінформ, про це Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомляє у Фейсбуці.

"12 березня 2021 року Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду відмовила у задоволенні апеляційної скарги сторони захисту щодо визнання незаконним затримання та скасування запобіжного заходу, який було обрано одному з колишніх топпосадовців ПАТ КБ «ПриватБанк» - першому заступнику голови правління.

Суд апеляційної інстанції, заслухавши доводи сторін, відмовив стороні захисту у задоволенні апеляції та залишив без змін рішення слідчого судді ВАКС від 25 лютого 2021 року, за яким до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 52,210 млн гривень".

Як нагадали у САП, строк дії запобіжного заходу - до 22 квітня 2021 року.

Читайте також: Справа ПриватБанку: за Яценка внесли заставу у 52 мільйони

Як повідомляв Укрінформ, ВАКС застосував до експершого заступнику голови правління ПриватБанку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб, тобто до 22 квітня.

Водночас рішенням суду колишньому топменеджеру ПриватБанку була визначена можливість внесення застави в розмірі 52 млн 210 тис. грн.

Пізніше за нього внесли заставу.

Раніше трьом колишнім високопоставленим співробітникам ПриватБанку вручено підозри у розтраті чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчиненій за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах, а також у службовому підробленні, що призвели до розтрати 136 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-