Користування надрами: РНБО планує заслухати голову Держгеології

Користування надрами: РНБО планує заслухати голову Держгеології

Укрінформ
Рада національної безпеки та оборони на наступному засіданні заслухає комплексний звіт голови Держгеології Романа Опімаха про ситуацію з користуванням надрами в Україні.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це заявив Секретар РНБО Олексій Данілов на брифінгу за підсумками засідання РНБО.

Він зауважив, що Україна дуже багата корисними копалинами, однак, "на превеликий жаль, за 30 років Незалежності ми з вами як суспільство не зовсім розуміємо, у який спосіб видавалися ліцензії на користування надрами і в який спосіб відбувається сьогодні їх експлуатація".

"Було прийнято рішення, що на наступному засіданні буде заслухано комплексний звіт голови Державної служби геології та надр України про те, що стосується ситуації, яка є у нас із надрокористувачами", - сказав Данілов.

Читайте також: В Україні запобігли незаконній передачі одного з найбільших літієвих родовищ

Як повідомляв Укрінформ, 26 лютого у закритому режимі відбулося попереднє засідання Ради національної безпеки і оборони. Тоді члени РНБО розглянули ситуацію на окупованих територіях, питання подвійного громадянства і державної зради. Також РНБО ввела санкції проти 10 колишніх посадовців і військовослужбовців, які зрадили Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-