YASNO увійшов до ТОП-25 екологічних українських компаній

YASNO увійшов до ТОП-25 екологічних українських компаній

PR
Укрінформ
Постачальник електроенергії, газу та енергоефективних рішень YASNO увійшов до ТОП-25 екологічних українських компаній

Журнал «Власть денег» назвав компанії, чиї проєкти мають найбільше значення для поліпшення екологічної ситуації та посилення технологічного потенціалу в Україні. Редакція оцінила «зелені» рішення постачальника електроенергії, газу та енергоефективних рішень YASNO, включивши їх до ТОП-25 кращих екопрограм.

YASNO створив цілу екосистему продуктів і послуг з енергоефективності та електромобільності, допомагаючи клієнтам заощаджувати витрати на комунальні послуги, отримувати додатковий дохід і зменшувати викиди СО2 до атмосфери на 300 тис. тонн на рік:

  • Еконабори від YASNO з двозонним лічильником електроенергії, смарт-розеткою і LED-лампами дозволяють зменшувати витрати на електроенергію до 50%. Понад 50 тисяч користувачів наборів сумарно знижують викиди СО2 на 45 тис. тонн на рік.
  • У Києві, Дніпропетровській і Донецькій областях «зелену» електроенергію виробляють понад 5 тисяч домашніх сонячних станцій. Власники таких СЕС отримують від постачальника кошти за «зеленим» тарифом, що виділяються державою. Заміщення електроенергії на екологічну дозволяє зменшити кількість викидів на 123 тис. тонн СО2. Замовити сонячний дах з послугою встановлення «під ключ» також можна в YASNO.
  • 29 швидких зарядок мережі YASNO E-mobility заряджають електромобілі в Києві, Дніпрі, Харкові та на трасах у напрямках Львова, Одеси, Полтави. За 2020 рік YASNO зарядив електрокарів на більш ніж 565 тисяч кВт∙год, що еквівалентно скороченню викидів CO2 на 380 тонн.
  • Для промислових підприємств YASNO виконав «під ключ» 80 енергосервісних проєктів, інвестувавши в них 500 млн грн. Завдяки ефективному використанню енергії модернізовані підприємства знижують викиди на 140 тисяч тонн СО2 на рік.
Читайте також: Вигідна ціна: кияни можуть обрати YASNO своїм постачальником газу

«Інноваційні та «зелені» рішення від YASNO розширюють можливості для клієнтів, допомагають їм забезпечувати комфорт, робити внесок у поліпшення екології, зменшувати витрати і отримувати додатковий дохід від сонячної енергії або корпоративних зарядок для електромобілів. При розробці наших продуктів і послуг ми орієнтуємося на основні світові тенденції, намагаємося привнести і зробити більш доступними для українців сучасні технології. При цьому ми поки залишаємося єдиним постачальником, який пропонує широкий вибір різних екорішень», – сказала керівник департаменту з маркетингових комунікацій та зв'язків з громадськістю YASNO Лілія Середа.

YASNO – постачальник електроенергії, газу, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надає послуги для 3,5 мільйона українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій, Харківській, Запорізькій та Черкаській областях. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня, запроваджує онлайн-сервіси для обслуговування клієнтів. Для зменшення витрат клієнтів на енергію постачальник пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.

Фото: YASNO

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-