Уряд схвалив зміни щодо відповідності вимогам законодавства з пожежної безпеки

Уряд схвалив зміни щодо відповідності вимогам законодавства з пожежної безпеки

Укрінформ
Кабінет Міністрів схвалив постанову щодо внесення змін до Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.

Як передає кореспондент Укрінформу, таке рішення уряд прийняв на засіданні в середу.

«Метою прийняття проєкту постанови є приведення окремих положень Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки у відповідність із нормами чинного законодавства», - йдеться у пояснювальній записці до документа.

Зокрема, як зазначається, постанова встановлює, що опрацювання та реєстрація декларації здійснюватиметься через портал електронних послуг ДСНС та через Єдиний державний веб-портал електронних послуг.

Зазначається, що запровадження таких змін спрямовано на прискорення та спрощення адмінпроцесів шляхом їх цифрового розвитку.

Читайте також: Кабмін пропонує нове обчислення прожиткового мінімуму

Як повідомлялося, Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроєкт №4157 "Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України щодо посилення рівня відповідальності за порушення вимог техногенної та пожежної безпеки".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-