Ткаченко пропонує створити короткотерміновий план виходу з кризи для креативного сектору

Ткаченко пропонує створити короткотерміновий план виходу з кризи для креативного сектору

Укрінформ
В Україні потрібно мати короткотермінову стратегію виходу з кризи, спричиненою пандемією коронавірусу, для сектору креативної економіки.
Про це міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко сказав під час другої зустрічі публічного обговорення проєкту Національної економічної стратегії-2030 на тему: «Підтримка креативних індустрій та індустрії гостинності», повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зараз ми продовжили роботу стосовно впливу пандемії реально на сектор, і прогнозування того, яким чином ще це вдасться взнаки. Очевидно, що крім стратегії до 2030 року нам потрібно мати і короткотермінову стратегію виходу з кризи. Очевидно, що цей рік, і наступний рік для креативної економіки і сфери гостинності буде перехідним. І в цих межах нам безумовно потрібні фінансові можливості по програмі "5-7-9", і в інших площинах, для того, щоб мати стратегію виходу з кризи. Це достатньо важливе питання в межах загальної стратегії уряду", - сказав Ткаченко.

Він зазначив, що минулого року було вперше здійснено програму інституційної підтримки постраждалим креативним галузям.

Національна економічна стратегія-2030 розробляється Робочою групою Кабінету Міністрів України на платформі Центру економічного відновлення. Обговорення проєкту Національної економічної стратегії-2030 розпочалося 22 січня та триватиме до 10 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-