Між Києвом та Скоп'є запроваджується пряме авіасполучення – посольство

Між Києвом та Скоп'є запроваджується пряме авіасполучення – посольство

Укрінформ
Вперше між Києвом та столицею Північної Македонії Скоп’є з 6 грудня розпочне діяти пряме авіасполучення.

Про це повідомляє Посольство України у Північній Македонії у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Вперше за весь час відносин України з дружньою Республікою Північна Македонія з 6 грудня 2020 року запроваджується пряме авіасполучення Київ – Скоп’є-Київ», - йдеться у дописі.

Як зазначається, польоти здійснюватиме українська авіакомпанія «WINDROSE», на сайті якої вже можна купити квитки і до Києва, і до Скоп’є.

Наявність прямих рейсів сприятиме інтенсифікації двосторонньої співпраці – посиленню бізнесових зв’язків, розвитку туризму в двох країнах, кращому ознайомленню громадян Північної Македонії з Україною і українців з Республікою Північна Македонія, зауважили в українському диппредставництві.

«Цій важливій події була присвячена зустріч 26 листопада 2020 року в аеропорту м.Скоп'є Посла України Наталії Задорожнюк з Генеральним директором TAV Macedonia Метіном Батаком», - йдеться у дописі.

Читайте також: Авіакомпанії через пандемію можуть втратити майже $160 мільярдів

Як повідомляв Укрінформ, минулого року Посол України в Північній Македонії Наталія Задорожнюк підписала з міністром закордонних справ Північної Македонії Ніколою Дімітровим угоду про безвізовий режим між двома країнами, який діятиме на постійній основі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-