Поліція й Уктрансбезпека разом виявлятимуть порушників на дорогах - Криклій

Поліція й Уктрансбезпека разом виявлятимуть порушників на дорогах - Криклій

Відео
Укрінформ
Мобільні групи у складі інспекторів Державної служби з безпеки на транспорті (Укртрансбезпеки) та Національної поліції розпочали спецоперації з контролю та виявлення порушень на дорогах.

Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій у Facebook.

"Сьогодні починаються спецоперації зведеними мобільними групами у складі інспекторів Укртрансбезпеки та Національної поліції України з контролю та виявлення порушень на дорогах. Паралельно Укртрансбезпека буде проводити власні рейди і фіксувати факти порушення габаритно-вагового контролю в різних регіонах", - написав Криклій.

Він додав, що ці відомства будуть перевіряти дотримання температурного режиму.

"Вантажівки за собою на автошляхах можуть залишати цілі колії. А цього не можна допускати по наших дорогах", - зазначив уряовець.

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет міністрів України 17 червня підтримав проєкт розпорядження щодо вжиття заходів з недопущення руйнування автомобільних доріг у період підвищеної температури повітря.

Читайте також: Київ запускає "мобільні групи" для контролю за дотриманням карантину

Державному агентству автомобільних доріг, Нацполіцї, місцевим органам виконавчої влади доручено вжити заходів щодо обмеження руху транспортних засобів фактичною масою більше 24 тонн і навантаженням на вісь більш ніж у 7 тонн при температурі повітря вище 28 градусів за Цельсієм на автомобільних дорогах, вулицях і дорогах, населених пунктах з 8:00 до 20:00.

Кабмін також доручив Уктрансбезпеці та Нацполіції починаючи з 20 червня і до 31 серпня забезпечити роботу спільних мобільних груп з метою виявлення фактів порушення правил проїзду транспортних засобів, вагові або габаритні параметри яких перевищують нормативні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-