Рада планує внести зміни до закону про реструктуризацію заборгованості ДП

Рада планує внести зміни до закону про реструктуризацію заборгованості ДП "Антонов"

Укрінформ
Верховна Рада 2 червня ухвалила в першому читанні законопроєкт №3350 "Про внесення змін до Закону України "Про реструктуризацію заборгованості державного підприємства "Антонов" щодо уточнення деяких питань реструктуризації заборгованості з метою створення передумов для забезпечення Вищого антикорупційного суду приміщенням".

Рішення підтримав 251 народний депутат, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Згідно з пояснювальною запискою, проєкт закону пропонує доповнити закон "Про реструктуризацію заборгованості державного підприємства "Антонов" статтею 11, що створить передумови для передачі до сфери управління Вищого антикорупційного суду будівлі, у якій зараз тимчасово розміщені шість колегій суддів, які здійснюють правосуддя як суд першої інстанції.

Читайте також: Комітет Ради рекомендує ухвалити проєкт про реструктуризацію боргів ДП "Антонов"

Ухвалення законопроєкту дозволить завершити передачу Вищому антикорупційному суду нежитлової будівлі (літера А) по просп. Перемоги, 41, у м. Києві, яку на даний час ВАКС вже використовує, а також сприятиме покращенню стану державного підприємства "Антонов" через погашення частини його зобов’язань перед бюджетом шляхом передачі прав на непрофільний актив, який не використовувався державним підприємством "Антонов" до цього часу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-