Перший центр підтримки підприємців

Перший центр підтримки підприємців "Дія.Бізнес" відкривається у Харкові

Укрінформ
Національний проєкт із розвитку підприємництва "Дія.Бізнес", ініційований Міністерством цифрової трансформації, відкриває 28 травня перший центр підтримки підприємців разом із консалтинговою зоною для представників мікро-, малого та середнього бізнесу.

Про це у Facebook інформує Міністерство цифрової трансформації.

"Перша консалтингова зона для підприємців "Дія.Бізнес" відкриється 28 травня у Харкові. Це офлайн-складова масштабного національного проєкту "Дія.Бізнес". Ми плануємо створити мережу таких центрів підтримки для підприємців всієї України. Протягом 2020 року Мінцифри планує запустити три консалтингові зони", - йдеться у повідомленні.

У міністерстві зазначають, що в цих центрах кожен підприємець зможе отримати фахові консультації в напрямках систематизації бізнес-процесів, фінансового менеджменту, HR, маркетингу, продажів, юридичної підтримки, грантів тощо.

Читайте також: Банківський рахунок скоро можна буде відкрити онлайн — Мінцифри

Підприємці також зможуть брати участь у бізнес-конференціях та освітніх заходах; орендувати простір для проведення власних заходів; протестувати свій продукт на pop-up локації перед виходом на ринок.

Як повідомлялося, Міністерство цифрової трансформації 28 лютого презентувало платформу для підприємців "Дія.Бізнес", яка має сприяти розвитку ділової активності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-