В АТБ розповіли, коли відновлять дисконтні продажі

В АТБ розповіли, коли відновлять дисконтні продажі

Укрінформ
У магазинах АТБ істотно подорожчали близько 100 товарних позицій з-поміж майже 4 тисяч найменувань асортименту.

Про це в ефірі програми «Право на владу» на каналі «1+1» розповів генеральний директор корпорації «АТБ» Борис Марков, передає кореспондент Укрінформу.

«Подорожчання відбувається по всіх операторах і учасниках ринку. Це звичайна тенденція на ринку. АТБ точно не росте швидше за інших... Торговий асортимент у магазинах АТБ – це 3,5-4 тисяч найменувань залежно від розміру крамниці. Сьогодні істотне подорожчання товару в нашій мережі відбулося на 50-100 позицій, не більше того. Решта позицій або не подорожчали взагалі, або подорожчали у прямій кореляції до девальвації долара, що пов'язано з валютною складовою у вартості цього товару», - повідомив Марков.

За його словами, тимчасова відмова від акцій могла вплинути на загальне сприйняття покупцями подорожчання в торговельній мережі, в той час як більшість товарів у магазинах АТБ продаються за старими цінами.

Читайте також: Ціни в АТБ: у мережі пояснили причину подорожчання

«У період ажіотажного попиту минулого тижня ми тимчасово змушені були відмовитися від нашої стандартної планової акційної активності. Тому покупці не побачили звичних кількасот позицій з істотним дисконтом цін на наших полицях. Але вже з наступного тижня ми плануємо частково відновлювати стандартну акційну активність і перейти до стандартного промо-плану просування товарів», - заявив гендиректор корпорації.

Він повідомив, що наступного тижня в магазинах АТБ будуть знижені торгові націнки на «борщовий набір». А також запевнив, що продуктів у торговельній мережі вистачить надовго.

«Сьогодні, з погляду кількості товарів, країна може спати спокійно. І за кількістю товарів внутрішнього виробництва і по імпортних товарах у нашій мережі сформований товарний запас. Практично 20-денні склади забиті під зав'язку. Товарний запас у магазинах поповнюється, і до кінця цього тижня, або на початку наступного стандартний товарний асортимент буде доступний практично у всіх 1096 магазинах», – підкреслив Марков.

Читайте також: АТБ вводить окрему годину для літніх людей

При цьому він додав, що всю інформацію про недобросовісних постачальників корпорація АТБ передала в Антимонопольний комітет.

Як повідомляв Укрінформ, Київське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету порушило справу за фактом подорожчання продуктів у столиці (у переліку фігурантів і АТБ). У разі встановлення фактів порушення законодавства про захист економічної конкуренції органи АМКУ можуть накласти штрафи в розмірі до 10% обороту компанії за попередній рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-