В Україні запускають інкубатор антикризових проєктів

В Україні запускають інкубатор антикризових проєктів

Укрінформ
Мережа академічних бізнес-інкубаторів YEP та Український фонд стартапів за підтримки Міністерства цифрової трансформації та Міністерства освіти і науки спільно з програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України» запускають спільний онлайн-інкубатор антикризових проєктів AC Lab21.

Про це Мінцифри повідомляє на своєму Telegram-каналі.

У відомстві пояснили, що Anticrisis Lab21 – це платформа підтримки ефективних рішень для подолання світової кризи, яка прийшла до нас разом з пандемією. Команди програмістів, студентів, дизайнерів та науковців працюватимуть над ідеями, які допоможуть суспільству, бізнесу, країнам та містам не просто пережити кризу, а й пришвидшити свій розвиток.

Читайте також: Мінцифри дослідить технологічну екосистему України

Найефективніші ідеї пройдуть інтенсивну інкубацію на платформі, потім ці проєкти будуть представлені перед журі, а партнери нададуть ресурси для їхнього запуску.

Заявки приймаються та постійно розглядаються на сайті, додали у Мінцифри.

Онлайн інкубатор антикризових проєктів AC Lab21 Міністерство цифрової трансформації України запускає спільно з Міністерством освіти і науки України, програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України», мережею академічних бізнес-інкубаторів YEP та Українським фондом стартапів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-