У Раді планують зменшити орендну плату для підприємців на час карантину

У Раді планують зменшити орендну плату для підприємців на час карантину

Укрінформ
У Комітеті Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики планують розробити законопроєкт щодо зменшення орендної плати для підприємців, звівши її лише до витрат на утримання приміщень.

Про це поінформував голова профільного комітету Данило Гетманцев під час брифінгу 17 березня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Цей пакет (законопроєктів), який ми сьогодні прийняли, - це пакет змін до податкового та фінансового законодавства. Другим пакетом, який ми плануємо розробити та прийняти найближчим часом, є пакет законопроєктів щодо саме підтримки економічної діяльності та усунення шкідливих наслідків від припинення цієї діяльності у підприємців, у тому числі й щодо питання оренди. Ми вважаємо, що на цей час (період карантину - ред.) ми повинні звільнити від орендної плати орендарів не повністю, а зменшити її до витрат на лише утримання приміщення, аби орендодавець не заробляв на цьому грошей і, відповідним чином, не переклав ці гроші на підприємця", - пояснив Гетманцев.

Читайте також: Рада підтримала законопроєкт, який допоможе бізнесу пережити карантин

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок Комітет з питань фінансів, податкової та митної політики підтримав законопроєкт, що допоможе підприємцям пережити форс-мажорні обставини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-