Зеленський про економіку України: Ми - Apple, що починає свій шлях у гаражі

Зеленський про економіку України: Ми - Apple, що починає свій шлях у гаражі

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський сподівається, що поруч з історіями успіху Японії, Південної Кореї та Сінгапуру в підручниках з’явиться й історія успіху України.

Про це він заявив під час виступу на Першому інвестиційному форумі RE:think. Invest in Ukraine у Маріуполі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Моя мета, щоб у світових підручниках поруч із кейсами Японії, Південної Кореї та Сінгапуру з’явилася Україна. Запрошуємо усіх долучити до цієї української мети”, - звернувся Президент до інвесторів.

За його словами, нинішній форум у Маріуполі є початком нового інвестиційного етапу в українській історії.

Зеленський пообіцяв потенційним інвесторам “справжнє інвестиційне меню”, де продемонструють “магніти”, знакові проєкти, які притягують успіх на глобальному рівні, та запевнив у підтримці зі свого боку та з боку глави уряду.

Читайте також: Абсолютну більшість рішень у країні приймає Президент - Богдан

“Україна — це країна можливостей, і сьогодні вони стукають у ваші двері. Не проґавте можливості. Не проспіть Україну”, - підкреслив глава держави.

Він також порівняв Україну з компанією Apple та Ленсом Армстронгом.

“Зневіра або знищує остаточно, або робить сильнішим. Сьогодні Україна стоїть на цьому роздоріжжі. Ми – Apple, що починає свій шлях у гаражі. Ленс Армстронг, якому поставили страшний діагноз. Але ми знаємо, що на зміну найтемнішій ночі неодмінно прийде світанок”, - переконаний Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, у Маріуполі Донецької області у вівторок розпочався Перший інвестиційний форум з ініціативи Президента України Володимира Зеленського RE:think. Invest in Ukraine.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-