Євросоюз здійснює понад 50 антидемпінгових заходів на ринку заліза та сталі

Євросоюз здійснює понад 50 антидемпінгових заходів на ринку заліза та сталі

Укрінформ
Єврокомісія продовжує вживати активних заходів захисту європейських виробників сталі та проводити антидемпінгові розслідування проти експортерів металургійної продукції з-поза ЄС.

Про це інформує сайт Європейської комісії.

«Єврокомісія запровадила антидемпінгові мита на залізничні колісні пари з Китаю. Ці мита у розмірі від 50,3% до 66,4% буде введено на пів року з моменту оголошення остаточних результатів антидемпінгового розслідування. Ринок ЄС у цьому випадку оцінювався у 800 мільйонів євро у 2018 році, у відповідній сфері були працевлаштовані понад 3600 працівників, переважно у Німеччині, Франції, Іспанії, Чехії, Італії, Румунії та Польщі», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Піратство, демпінг і валюта: Трамп звинувачує Китай у порушенні правил СОТ

Єврокомісія також оголосила про початок розслідування щодо імпорту прокатних листів нержавіючої сталі та дроту з Китаю та Індонезії. У 2018 році обсяг європейського ринку цієї продукції оцінювався у 2,4 мільярда євро, при цьому імпорт - з Китаю, Тайваню та Індонезії - становив 866 мільйонів.

Загалом, за повідомленням Єврокомісії, ЄС зараз запроваджує понад 50 антидемпінгових заходів для захисту свого ринку заліза та сталі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-