В Україні удосконалять законодавство у сфері банкрутства

В Україні удосконалять законодавство у сфері банкрутства

Укрінформ
При Міністерстві юстиції України утворили робочу групу з питань удосконалення законодавства у сфері банкрутства. 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила заступниця міністра юстиції Валерія Коломієць.

“Сьогодні відбулося перше засідання робочої групи при Міністерству юстиції України з питань удосконалення законодавства у сфері банкрутства”, - зазначила Коломієць.

Вона додала, що особисто її, як заступника міністра, “у цій історії, перш за все, цікавить запобігання будь-яким маніпуляціям у сфері перевірки роботи арбітражників та якісна і прозора робота комісій”.

За її словами, серед учасників робочої групи були науковці, судді, арбітражні керуючі, представники професійних громадських організацій, народні депутати та представники Мін’юсту.

“Так, робоча група буде розділена на підгрупи, результати напрацювань котрих будуть обговорюватися та доопрацьовуватись на щотижневих спільних засіданнях”, - зазначила Коломієць.

Читайте також: Зеленський підписав ще кілька законів

Окрім того, наголосила вона, додатково до роботи планується запрошувати представників профільних неурядових організацій, народних депутатів та експертів, які допоможуть ефективно та професійно внести і систематизувати пропозиції щодо вдосконалення процедури банкрутства в Україні.

“Плануємо, що перші результати будуть презентовані для громадського та фахового обговорення за два тижні та чекаємо ваших пропозицій та участі в обговоренні спільних напрацювань”, - розповіла Коломієць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-