Зеленський підписав ще кілька законів

Зеленський підписав ще кілька законів

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський підписав закони про ратифікацію протоколу зі Швейцарією про уникнення подвійного оподаткування, подання єдиної звітності з ЄСВ та ПДФО, щодо ліцензування господарської діяльності у сфері телекомунікацій та про фінансову реструктуризацію.

Про це повідомляється на сайті глави держави.

Президент підписав закон «Про ратифікацію Протоколу між Урядом України і Швейцарською Федеральною Радою про внесення змін до Конвенції між Урядом України і Швейцарською Федеральною Радою про уникнення подвійного оподаткування стосовно податків на доходи і на капітал та Протоколу до неї, вчинених у м. Києві 30 жовтня 2000 року» №105-ІХ, ухвалений Верховною Радою 18 вересня.

Зазначається, що необхідність укладення цього Протоколу пояснюється тим, що в процесі переговорів зі швейцарською стороною були узгоджені зміни, які необхідно внести до Конвенції між урядами України і Швейцарії про уникнення подвійного оподаткування стосовно податків на доходи і на капітал та Протоколу до неї.

Крім того, глава держави підписав закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скорочення переліку видів господарської діяльності, що підлягають ліцензуванню», ухвалений парламентом 18 вересня.

Закон має на меті зменшення адміністративного тиску на суб’єктів господарювання та спрощення започаткування і ведення бізнесу шляхом усунення зайвих обмежень у провадженні господарської діяльності у сфері телекомунікацій”, - розповіли в ОП.

Також Президент підписав закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення процедури проведення фінансової реструктуризації», ухвалений ВР 19 вересня. За даними ОП, документ розширює застосування банками України положень закону «Про фінансову реструктуризацію».

Читайте також: Президент підписав закон про охорону прав на компонування напівпровідникових виробів

Зеленський підписав закони «Про внесення змін до Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» щодо подання єдиної звітності з єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування і податку на доходи фізичних осіб» та про внесення відповідних змін до Податкового кодексу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-