Обшуки в Укренерго: слідчі дії тривають у Києві та області, Львові і Харкові

Обшуки в Укренерго: слідчі дії тривають у Києві та області, Львові і Харкові

Укрінформ
У межах кримінального провадження було встановлено та задокументовано факти злочинної діяльності посадових осіб ДП "НЕК "Укренерго" під час проведення конкурсних торгів із закупівлі товарів, робіт і послуг для потреб підприємства.

Про це у Facebook написала речниця Департаменту захисту економіки НПУ Наталія Калиновська.

"Щодо обшуків у ДП "НЕК "Укренерго". У межах кримінального провадження було встановлено та задокументовано факти злочинної діяльності посадових осіб енергетичної компанії під час проведення конкурсних торгів із закупівлі товарів, робіт і послуг для потреб підприємства", - уточнила Калиновська.

Вона наголосила, що за попередніми даними, сума збитків становить понад 40 мільйонів гривень.

Читайте також: В Укренерго заявляють про обшуки в офісі та вдома у керівництва

"Наразі оперативники Департаменту захисту економіки, слідчі Головного слідчого управління Національної поліції за процесуального керівництва Генеральної прокуратури України проводять санкціоновані обшуки на території Києва, Харкова, Львова та Київської області", - зазначила Калиновська.

Раніше в Укренерго повідомили, що Національна поліція України проводить обшуки в центральному офісі НЕК “Укренерго”, який знаходиться у Києві, та в помешканнях керівників компанії.

2 вересня Кабмін на першому засіданні ухвалив рішення ліквідувати Департамент захисту економіки Національної поліції України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-