Україна почала спецрозслідування щодо імпорту азотних добрив

Україна почала спецрозслідування щодо імпорту азотних добрив

Укрінформ
В Україні ухвалено рішення про початок спеціального розслідування щодо імпорту деяких азотних добрив незалежно від країни походження та експорту.

Про це повідомила пресслужба Міністерства економічного розвитку і торгівлі за результатами засідання Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі, що відбулося 21 серпня.

"За результатами проведення засідання, комісія прийняла рішення про порушення та проведення спеціального розслідування щодо імпорту в Україну деяких азотних добрив (зокрема, нітрату амонію та вапняково-аміачної селітри, карбаміду та карбамідо-аміачної суміші) незалежно від країни походження та експорту", - ідеться в повідомленні.

Також порушено спеціальне розслідування щодо імпорту в Україну мінеральних добрив із вмістом азоту та фосфору та мінеральних добрив із вмістом азоту, фосфору, калію, що класифікуються за кодом УКТЗЕД 3105, незалежно від країни походження та експорту, додали у пресслужбі.

Крім того, вирішено продовжити дію антидемпінгових заходів щодо імпорту в Україну електричних ламп розжарювання з Китайської Народної Республіки.

Читайте також: ДТЕК законтрактував 300 тисяч тонн газового вугілля з Південної Америки

Як повідомляв Укрінформ, 25 січня 2019 року Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі (МКМТ) ухвалила рішення про застосування антидемпінгових заходів щодо електричних ламп розжарювання походженням з Республіки Білорусь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-