Аеропорт

Аеропорт "Бориспіль" проведе конкурс на оренду площ у режимній зоні

Укрінформ
Міжнародний аеропорт "Бориспіль" проведе конкурс на оренду площі розміром 25 квадратних метрів під торгівлю у режимній зоні терміналу D, вперше з 2014 року.

Про це повідомив комерційний директор міжнародного аеропорту "Бориспіль" Георгій Зубко у Facebook.

"Вперше зі старту моєї роботи у "Борисполі" я стану свідком конкурсу на оренду площ (25 кв. м) під торгівлю у режимній зоні терміналу D, який проведе Фонд держмайна. Ми запланували розміщення там фірмового магазину українського виробника, що само по собі вже є промо для України", - написав Зубко.

Він додав, що конкурс відбудеться у середу - 21 серпня 2019 року.

За словами Зубка, останній подібний конкурс проводився у 2014 році, тоді було передано в оренду 2 819,9 квадратних метрів площ на 10 років. За результатами конкурсу ціна за квадратний метр у перерахунку на умовну одиницю становила 55 доларів США.

Читайте також: "Бориспіль" повідомив, як прийматиме перенесені з Жулян рейси

Зубко розповів, що загалому за останні три роки в не режимній зоні (зоні відльоту) терміналу D було проведено декілька конкурсів. За результатами одного з них ціна за квадратний метр орендної площі становила близько 315 доларів США, за результатами іншого - 660 доларів США.

"Згідно з теорією відносності, завтра (21 серпня - авт.) ми отримаємо ціну за квадратний метр в режимній зоні терміналу D, врахуємо коефіцієнт "великої/малої площі" — і вже тоді будемо робити висновки!", - зазначив комерційний директор "Борисполя".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-