Нефьодов повідомив, коли розпочнеться переведення працівників ДФС до митної служби

Нефьодов повідомив, коли розпочнеться переведення працівників ДФС до митної служби

Укрінформ
На наступному тижні почнеться переведення працівників з центрального апарату Державної фіскальної служби до новоствореної Державної митної служби.

Про це під час робочої зустрічі з бізнесом сказав голова Державної митної служби Максим Нефьодов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я сподіваюсь, що на наступному тижні розпочнеться переведення працівників з центрального апарату до Державної митної служби", - сказав Нефьодов.

Він зазначив, що згідно з попередніми планами в середу, 21 серпня, на Кабміні має бути прийняте рішення стосовно створення територіальних органів.

"Ми очікуємо, що цього тижня буде опубліковано зміни до граничної чисельності служби і відповідно Міністерство фінансів погодить нам штатний розпис. І з наступного тижня ми почнемо перших людей переводити", - зазначив Нефьодов.

Читайте також: На денатурований спирт для виробничих потреб діятиме нульовий акциз

Як повідомляв Укрінформ, 18 грудня 2018 року Кабінет міністрів прийняв рішення про утворення Державної податкової та Державної митної служб (ДМС) шляхом реорганізації Державної фіскальної служби шляхом поділу. 6 березня 2019 року уряд затвердив положення про ДПС і ДМС

Станом на 1 серпня 2019 року з Державної фіскальної служби вже переведено 400 осіб до новоствореної Державної податкової служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-